GuildPortal will be going offline (permanently) by the end of the month.
Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Welcome
Vi har mergat med <Horde i Magen>

Rekrytering:

Vi försöker för närvarande rekryterar en handfull personer (på servern Jaedenar EU) som tillsammans kan raid´a 10-manna-content i "Wrath of the Litch King" samt vidare i "Cataclysm". Guildet söker efter "mogna" personer ... vilket låter lite pretantiöst, men låt mig förklara.
Med mogna menar vi personer som är inte bara bryr sig om vilken loot dom får/inte_får, som inte startar ett bråk bara för att en stackars gnome mage råkar ställa sig i en void zone och dö, som inte ger upp efter 2 whipes bara för att reparationskostnaden är 10g, som inte skriker könsord i Vent/TS/Skype osv osv. Dessutom så ser vi det som ett pluss att du har barn (vilket gör att du kanske förstår om ngn plötsligt måste rusa och ta hand om ett sjukt barn mitt under en raid). Ovanstående behöver inte innebära att du är 45 år, men gissningsvis över 30.  :-)


Målsättning: 
Målsättningen med guildet är att kunna spela ihop med likasinnade, ha roligt och samtidigt kunna se en hel del av spelets olika raid-instanser/bossar medans dom fortfarande är aktuella (och att slippa PUG´a)
 
DKP:
Guildet tillämpar inte något DKP-system (eller liknande) utan kommer använda sig av ett så kallat "loot council", där looten kommer distribueras på ett "för guildet så fördelaktigt sätt som möjligt". Oftast innebär detta att den med sämst loot får ny loot först, eftersom detta gagnar guildet mest.

Förväntningar på DIG
  • Mogen (se ovan)
  • Minst en max-level-char
  • Headset/högtalare (och möjlighet att koppla upp sig mot Skype/Vent eller liknande), och helst även microfon.
  • Hygglig koll på din klass (du behöver inte vara proffs)
  • Enchantad gear, gemmad gear, passande glyphs osv.
Raid Schema:
Planen är att försöka raid´a 1-2 gånger per vecka ca 21.00 till ca 00.00. Inga specifika dagar satta.

Varför: "Twenty Totems":
Lika bra att förklara detta direkt: Jag multiboxar, vilket innebär att jag spelar med flera karaktärer på samma gång (för att slippa PUG´a -manna-instanser). För det mesta så spelar jag Protection Paladin + 4 Elemental Shamaner, men jag spelar ibland 5 shamaner (fyra totems var == Twenty Totems).

Har du ytterligare frågor så skicka ett /w till någon av mina main-chars: NeoBox, Grimstone eller Cobol, alternativt till någon av officerarna: Roonbell eller Nimara.
 

Jaaa, det finns en del reklam på siten, men jag hade ingen lust att betala för att slippa den ... so cope with it!!!

Gallery
The gallery has no images yet.
Advertisement
So-and-so has logged on!
%title%
%message%